Fredag kom nyheten om at den spanske landslagskeeperen har signert på en forlenget kontrakt med United.

Det skjer kort tid etter at den lenge varslede overgangen til Real Madrid gikk i vasken på overgangsvinduets siste dag.

De Gea har vært ute i kulden i sesongstarten, men nå tyder mye på at han går rett inn på laget til Louis van Gaal i lørdagens storoppgjør mot Liverpool.

I et intervju med Uniteds TV-kanal MUTV fredag kveld sier De Gea at han er klar til å spille igjen.

— Jeg har trent veldig hardt og spilt med landslaget. Så jeg føler meg i god form og hundre prosent kampklar, sier spanjolen.

— Det er et perfekt tidspunkt å komme tilbake til Old Trafford foran United-fansen med Liverpool som motstander. Dette er en spesiell kamp både for oss, fansen og for hele verden. Det er en stor kamp, og vi må vinne, sier keeperen.

- Skal forsøke å vinne alt

Alle trodde at De Gea var tapt for United, og spilleren var klar til å signere for Real Madrid. Nå har pipen fått en annen lyd.

— Jeg ønsker å takke fansen for støtten. De har alltid stått bak laget. Vi har noen av de beste supporterne i verden, sier De Gea.

Han sier at spekulasjonene i sommer var vanskelig å forholde seg til, men at han er glad for å være i Manchester.

Det er et perfekt tidspunkt å komme tilbake til Old Trafford foran United-fansen med Liverpool som motstander.

— Vi er Manchester United, en av verdens største klubber. Vi skal forsøke å vinne alt. Vi vet at det blir vanskelig, men vi er Manchester United, sier De Gea til MUTV.

24-åringen har skrevet kontrakt med United til 2019, med opsjon for ytterligere ett år i England. Han kom til Manchester United i 2011 og har spilt 175 kamper for klubben.

- En av de beste i verden

Manager Louis van Gaal sier følgende om at kaoset rundt sisteskansen omsider er over.

— Jeg er veldig glad for at David har skrevet ny kontrakt. Han er en av de beste keeperne i verden. Jeg er glad for at han vil være en del av laget i mange år fremover, sier nederlenderen.

— David bidro veldig sterkt i fjor, og han har vært blitt kåret til årets spiller i klubben de to siste sesongene. Han er en populær spiller som er ivrig på å lære og forbedre seg. Han har mange gode år foran seg, fortsetter van Gaal.

Liverpool har trøblet på Old Trafford de siste årene. United har vunnet sju av åtte siste møter.