– Han er en litt annerledes type. Han er en strålende fyr som er veldig viktig for oss. Jeg tror alle lag trenger en spiller som ham. Han sier ikke så mye, han bare jobber hardt. Han er som en pitbull på banen, sier Emre Can.

Den tidligere Liverpool-spilleren snakker på en pressekonferanse tirsdag.

Onsdag venter PSG i semifinalen i Champions League. Ryerson er eneste gjenværende nordmann i turneringen etter at både Martin Ødegaards Arsenal og Erling Haalands Manchester City røk ut i forrige rundt.

– Den norske spilleren som nok har hatt størst fremgang siste 18 månedene, og det ultimate eksempelet på at man med en sterk psyke og en tro på at du kan lykkes også internasjonalt, selv om ikke talentet er eksepsjonelt, har Ståle Solbakken fastslått overfor VG.

Foto: sofascore.com

Hvem går videre?

Nå får lyngdølen Ryerson også ros fra egen sjef.

– Jeg har jobbet med fire spillere fra Norge og de var alle strålende med tanke på å jobbe hardt. Julian er kanskje den beste sånn sett. Han jobber veldig hardt, har ikke noe ego og bare gjør jobben, sier trener Eden Terzic på spørsmålet fra rettighetshaver TV 2.

– Jeg synes også han er undervurdert med tanke på teknikken. Han gjør jobben for laget, men han løser også trange situasjoner veldig godt. Han er en av spillerne som aldri spør «hvorfor?» men heller spør «hvor mye?». Det er fantastisk og vi er veldig glad for å ha ham i vårt lag, sier Terzic.