MASPALOMAS: Ole Selnæs kan bli gjenforent med Alexander Søderlund rett før overgangsvinduet stenger. Etter det adressa.no erfarer skal franske St. Etienne være svært interesserte i 21-åringen, som har to år igjen av kontrakten med Rosenborg. Og franskmennene skal ha vist mer interesse de siste dagene.

Selnæs er på Gran Canaria og trener med laget, og har selv vært svært hemmelighetsfull.

— Alt kan skje, har vært hans knappe kommentar til adressa.no.

Franske medier har også begynt å spekulere i at det kan komme et bud i løpet av de siste dagene inn mot at overgangsvinduet stenger ved midnatt mandag 1. februar, ifølge nettstedet til den franske ligaen.

Agenten: — En perfekt klubb

Selnæs' agent, Per Jonsson, vil ikke snakke konkret om hvor interessen rundt Selnæs kommer fra. Men bekrefter at det er "noen" klubber som har forhørt seg. Han mener St. Etienne vil passe Selnæs perfekt, dersom det blir noe av.

— St. Etienne er en klubb som har vært blant de syv beste i Frankrike hvert eneste år de siste sesongene, jakter midtbanespiller og vil gi en mann som Ole sjansen i startelleveren med en gang. Jeg tror en klubb av en slik størrelse er perfekt for Oles utvikling, dersom han skulle bli solgt i dette vinduet, sier Jonsson til adressa.no.

Vil aldri få mer betalt

Han mener også at Rosenborg neppe vil kunne tjene like mye penger på en overgang for midtbanespilleren dersom de venter.

— Det har først og fremst med kontraktslengden hans å gjøre. Han har to år igjen nå, og da vil de få bra betalt, forklarer Jonsson.

Etter det adressa.no forstår skal franskmennene være villig til å betale en god del penger for Selnæs. I sommer sa RBK nei til et bud fra engelske Brentford på om lag 30 millioner kroner.