Barcelona sto med seks strake seirer i den spanske serien, men lørdag kveld ble det bare 1-1 borte mot Valencia, som hadde sin nye trener Gary Neville på tribunen.

Engelskmannen fikk se sin nye arbeidsgiver stoppe den katalanske klubbens seiersrekke i den spanske eliteserien.

Neville overtar offisielt fra og med søndag, og han har ansvaret i onsdagens Champions League-kamp mot Lyon.

Luis Suarez ga Barcelona ledelsen. Foto: Alberto Saiz, AP

Vertene imponerte med en god første omgang og holdt 0-0 ved pause. 19 minutter ut i annen omgang gjorde Luis Suárez 1-0 på flott vis, men uruguayaneren burde muligens vært utvist før målet.Fire minutter før slutt kunne Neville juble da Santi Mina utlignet til 1-1 og sikret ett sterkt poeng på Mestalla.

Barcelona leder fortsatt ligaen, selv om det bare ble ett poeng lørdag. Klubben har to poeng ned til Atletico på annenplass og fire ned til Real Madrid på tredjeplass.