Washington Capitals — New York Rangers 1-3

Carl Hagelin, J.T. Miller og Martin St. Louis sto for de tre Rangers-målene. New York-laget har nå vunnet 18 av de siste 22 kampene i Metropolitan-divisjonen.

Den gode formen har ført New York-laget opp på førsteplass i sin avdeling, samt hele NHL hvor Rangers ligger best an av de fire lagene med 91 poeng. De øvrige er Montreal Canadiens (Atlantic), Nashville Predators (Central) og Anaheim Ducks (Pacific).

Norske Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 10 sekunder på isen, men gjorde seg ikke bemerket i kampen.

Redninger

Med den svenske målvakten Hendrik Lundqvist ute av spill, måtte Cam Talbot nok en gang ta plass mellom stengene. Og igjen leverte 27-åringen en svært god forestilling. Totalt ble det 28 redninger, hvorav hele 15 av dem kom i siste periode.

— Han gjorde tre glimrende redninger som fortjener karakteren A, sa trener Alain Vigneault til Rangers' nettside etter kampen.

Det var imidlertid en redning i annen periode på stillingen 2-1 til Rangers som fikk lagkameratene til å måpe. Talbot kastet seg til venstre og fikk på imponerende vis stoppet Nicklas Bäckströms avslutning på åpent mål.

— Det er ganske enkelt en massiv redning, kommenterte Marc Staal. (©NTB)