De antatt sterkeste lagene i gruppen spilte alle uavgjort i den første runden i september. Nå kom endelig seieren for de tre storlagene. Sverige slo Luxembourg med 1-0 på bortebane etter at Celtic-backen og tidligere RBK-spiller Mikael Lustig ble matchvinner med kampen eneste mål 13 minutter etter pause.

— Vi burde ha scoret flere mål, kanskje tre-fire totalt. Men det ble som det ble. Det var en tung bane, sa Lustig etter kampslutt.

Både Frankrike og Nederland vant med solide 4-1. Franskmennenes seier kom etter en litt trå åpning. Bulgaria sjokkerte med å ta ledelsen 1-0 før det var gått seks minutter. Den franske backen Bacary Sagna felte noe klønete en bulgarer inne i feltet og Mikhail Aleksandrov scoret sikkert på den etterfølgende straffen.

Etter 22 minutter var lagene like langt etter at Kévin Gameiro stupheadet inn utligningen. Den giftige pasningen inn i feltet kom for øvrig fra uheldige Sagna.

Snudde

Kort etter hadde Dimitri Payet snudd kampen da han gjorde skrudde ballen forbi Vladimir Stojanovs rekkevidde. Antoine Griezmanns hode var også på vei mot ballen, men ikke nær den.

12 minutter senere skulle Atlético Madrids storscorer få målet sitt da han bredsidet ballen forbi Stojanov.

Gameiro gjorde sitt annet mål for kvelden da han økte ledelsen ytterligere et snaut kvarter etter sidebytte.

— Det var en perfekt kveld. Jeg er veldig stolt. Dette viser at hardt arbeid lønner seg, sa Gameiro, som er tilbake i landslagsvarmen.

Nederland uten problemer

I Rotterdam tok Nederland imot Hviterussland. Quincy Promes hadde en frisk start og hadde scoret to mål etter en drøy halv time. Aleksej Ryjas reduserte kort tid etter pause, mens Davy Klaassen sendte nederlenderne opp i en ny tomålsledelse ti minuttere senere.

Vincent Janssen gjorde kvelden fullkommen med å sette 4-1-målet.

Dermed fører Nederland an i gruppen foran Frankrike og Sverige. Alle har 4 poeng, mens Bulgaria har tre poeng. Hviterussland har ett poeng, mens Luxembourg er uten poeng.

Mandag tar Nederland imot Frankrike i Amsterdam, mens Sverige spiller mot Bulgaria hjemme i Solna.