Zlatan Ibrahimovic vartet opp med tre mål da serieleder Paris Saint-Germain slo Toulouse 4-2 på bortebane søndag.

Svensken er toppscorer i Frankrike med 22 mål. Zlatan ordnet 1-0 på straffespark etter 32 minutter.

Ben Yedder utlignet like før pause, mens Ezequiel Lavezzi ga PSG 2-1 etter 55 minutter.

Med et hodestøt ordnet Ibrahimovic 3-1 etter 68 minutter. Yedder reduserte på nytt før Zlatan satte inn 4-2 i nest sist minutt.

Svensken fikk på ny sjansen fra straffemerket. En frekk chip ble reddet av Toulouse-keeper Zacharie Boucher, men på returen lyktes Zlatan.

PSG topper Ligue 1 fem poeng foran Monaco.

Fransk 1. divisjon fotball søndag, 26. runde:

**Toulouse – Paris Saint-Germain 2-4 (1-1)

Mål:** 0-1 Zlatan Ibrahimovic (str. 32), 1-1 Ben Yedder (44), 1-2 Ezequiel Lavezzi (55), 1-3 Ibrahimovic (68), 2-3 Yedder (72), 2-4 Ibrahimovic (89).