Rundt klokka 21.00 torsdag kveld landet Eidur Gudjohnsen på Molde lufthavn. Islendingen ble tatt imot av administrerende direktør i Molde Fotball, Øystein Neerland, på flyplassen. Rbnett rakk å få noen få kommentarer av den omreisende angriperen, før han fartet videre.

– Det føles bra å være på plass. Ingenting er klart ennå, men jeg er i alle fall her. Så får vi se hvordan det går, fortalte Gudjohnsen til Rbnett på Årø torsdag kveld.

PÅ PLASS: Her blir Gudjohnsen intervjuet av RBNetts Martin Brøste. Foto: Odd Roar Lange

Medisinsk testHan kunne fortelle at han allerede torsdag kveld skulle møte det medisinske apparatet til MFK.

– Ja, jeg tror jeg skal gjøre noe allerede i kveld, og så mer i morgen. Jeg vet ikke helt hva, men det blir å møte apparatet og gjøre noen tester. Forhåpentligvis er jeg klar for trening i morgen, sa Gudjohnsen, som har spilt for en rekke storklubber, blant annet Barcelona og Chelsea.

Han har stor tro på at han kan bli med MFK-troppen som om få dager reiser til Spania, for å gjøre de siste forberedelsene inn mot Europa League-kampen mot Sevilla.

LES OGSÅ:

Til Spania

– Hvis alt går som planlagt, så ja. Da vil jeg mest sannsynlig bli i klubben og også være med til Spania, sa islendingen.

– Hva vet du om Molde?

– Jeg vet litt. Det har jo vært noen islendinger her tidligere. Klubben har vært svært suksessrik de siste årene, og resten får jeg nok vite etter hvert, sa han.

– Hva er ambisjonene dine i Molde?

– Mine ambisjoner er spille så godt som jeg kan, og hjelpe laget med det jeg kan bidra med. Og forhåpentligvis kan vi spille om seriemesterskapet, avsluttet Gudjohnsen, før han forlot flyplassen sammen med blant andre Øystein Neerland.