Paris-backen Gregory van der Wiel så ut til å gjøre det tøft for vertene da han pådro seg en utvisning allerede etter 28 minutters spill. Nederlenderen ble nok noe lettet da han fra garderoben kunne se at også bortelagets André Biyogho Poko fikk marsjordre bare ni minutter senere.

Det så ut til å ende med en målløse første omgang, men på overtid ble PSG tildelt straffe. Brasilianske Lucas Moura ekspederte ballen i mål fra ellevemetersmerket.

Kun fem minutter etter pause pådro Bordeaux seg nok en gang dommerens vrede. På nytt fikk Laurent Blancs mannskap straffespark, og Lucas var igjen sikker fra krittmerket.

To straffespark imot sugde krefter fra gjestenes spillere. Argentinske Ezequiel Lavezzi erstattet tomålsscorer Lucas, og i det 81. minutt fastsatte han resultatet til 3-0. Med et Marseille i storform var det en viktig seier for PSG i Ligue 1 foran serielederens kamp mot Lyon søndag. (©NTB)