Asker: Allerede etter tre minutter tok vertene ledelsen på Føyka ved Mads Eskedal Lyngen. Det ble til 2-0 ved Atli Heimisson etter 19 minutter. Like før pause økte Thomas Sokolowski til 3-0 og Bejahdin Celina til 4-0, og Steinar Skeies menn måtte gå til garderobepraten med mye frustrasjon.

Øyvind Gausdal ble felt i straffefeltet rett etter pause og fikk straffe. Preben Skeie satt den, men Vindbjart klarte ikke å score flere ganger og det endte med 4-1-tap. Alexander Jones, Victor Vindfjell, Nikolai Harris og Øyvind Gausdal hadde alle gode muligheter til å score i andre omgang, men det ble med kun nesten. I første omgang scoret Gausdal, men målet ble annullert på tvilsomt vis, mens stillingen var 2-0 til Asker på dette tidspunktet.

Tapet sender gutta fra Vennesla under nedrykksstreken etter ti kamper. Asker går opp på trygg grunn med sin seier. Vindbjart har nå sluppet inn 24 mål på ti kamper – like mange som de har scoret, noe som gir et snitt på 4,8 scoringer i hver Vindbjart-kamp.

Vindbjarts neste oppgjør er hjemme mot Kvik Halden neste lørdag.

PS! Søndag ettermiddag følger Fædrelandsvennen Strømsgodset 2-Fløy, Ørn Horten-Arendal og Raufoss-Jerv fra rundt klokken 17.00.