AKER STADION: Lillestrøm imponerte tidvis med sitt offensive spill borte mot Molde, men det sviktet i de avgjørende situasjonen bakover i banen. Dermed ble det 2-4 tap for Runar Kristinsson og Lillestrøm.

— Jeg er ikke fornøyd med hvordan kampen i dag ble. Det er irriterende at vi slipper til Molde på kontringene som vi før kampen visste hvor farlige de er på. Når vi møter et så godt lag som Molde er det skuffende at vi blir så hardt straffet på de feilene vi gjør, sier en skuffet Lillestrøm-trener.

— Offensivt kan vi derimot ta med oss mye positivt. Vi skaper mange sjanser og gjør det vanskelig for Molde her på Aker stadion. Det er det ikke alle lag som makter. Vi var flere ganger nære å utligne, både på 2-1 og 3-2. Vi kunne virkelig gitt de kamp om poengene om vi hadde klart å holde 2-1 i mot til pause, men istedenfor slipper vi inn 3-1 på overtid, like før dommeren blåser av 1. omgang. Da blir det selvfølgelig vanskeligere. Likevel kommer vi tilbake og skaper spenning etter pause da Erling Knudtzon satte inn reduseringen. Vi hadde som sagt også flere muligheter til å sette 3-3, men i stedet får Molde straffespark og setter 4-2. Vi ga ikke opp på det tidspunktet, og selv med en sluttspurt, kom vi vel aldri veldig nære å ta poeng på tampen oppgjøret, oppsummerer Kristinsson.

Skryter av MFK

— Vi kommer hit for å ta poeng, men utover i 2. omgang ser vi virkelig hvor gode Molde kan være. De spiller seg veldig fint ut bakfra og er farlige i det de nærmer seg den siste tredjedelen av banen. De spiller en veldig fin fotball som er vanskelig å forsvare seg i mot. Og dermed blir vi straffet veldig hardt for de feilene vi gjør bakover i banen.

foto
BANENS BESTE: Moldes islandske veteran Eidur Gudjohnsen i kamp mot Lillestrøm. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Lillestrøm har nå to poeng på tre kamper.— Seriestarten har vært skuffende for vår del. To uavgjorte og et tap står vi igjen med. Vi hadde som mål å stå med fem poeng etter tre kamper, og istedenfor står vi med to. Det er ikke bra nok. Men selv om vi har hatt en skuffende start, er samtidig målsetningen den samme som før sesongen startet. Vi vil prøve å gjøre det bedre enn vi gjorde forrige sesong, og ta litt flere poeng. Da får vi eventuelt se hvor langt de poengene vi tar, fører oss på tabellen. Vi har ikke hentet noen nye spillere inn i stallen og vi har heller ikke verdens største budsjett. Dermed må jobbe med det vi har av spillermateriale, og være fornuftige i våre målsetninger. Om vi er uheldige kan laget kan være der nede på tabellen å kjempe om plassen, men samtidig kan vi også havne høyt oppe, om ting går vår veg. Fortsetter vi som i dag med det offensive, har jeg uansett troen på at vi kan heve oss betraktelig utover i sesongen.