LILLESTRØM (Aftenposten): Mandagens Sverige-kamp ble spilt foran et så godt som fullsatt Ullevaal. Landslagsspillerne håper det også blir tilfellet mot Aserbajdsjan i kveld.

— Ullevaal-publikummet er utrolig viktig og helt avgjørende for oss. Det blir en helt annen ramme når det er fullt enn når det er glissent. Håper alle kommer tilbake, sier Martin Ødegaard til Aftenposten.

Han var den som fikk desidert mest jubel i mandagens nabooppgjør. Både da navnet hans ble lest opp, men også da han fikk ballen og avanserte fremover på banen. Det gir ekstra energi, sier Real Madrid-spilleren.

— Vi får med oss når publikum skaper trøkk der. Det gir ekstra energi og glød. Skal Norge ha tre poeng er vi avhengig av god stemning og mye folk på Ullevaal. Det har mye å si for oss med publikummet vårt i ryggen, sier 16-åringen.

Håper det bikker 20.000

Han sier debuten på Santiago Bernabeu for Real Madrids A-lag er den «sykeste» stadionopplevelsen han har vært med på. Om det blir slike tilstander klokken 20.45 i kveld er tvilsomt. Onsdag var det solgt 16.000 billetter til EM-kvalikkampen.

— Jeg synes Ullevaal-fansen er bra, jeg. Kampen er viktig, vi ligger godt an med seier mot Aserbajdsjan, så det hadde vært gøy hvis folk kom tilbake og støtter oss, sier Bournemouth-proffen Joshua King.

Han er vant til bra tribuneliv fra England, og håper det bikker 20.000 på tribunene også i kveld.

— At folk tar seg tid og bruker penger på å støtte oss er veldig bra. Det er utrolig viktig for oss med den støtten, og vi setter pris på det. Jeg er sånn at jo flere folk det kommer på kampene, jo mer konsentrert blir jeg. Men jeg fikk med meg støtten vi fikk mot Sverige, sier King.