TROMSØ/SILSAND: (iTromsø): Lundblad (34) er en lovende trener i 2.-divisjon, mens Bradley (57) har en CV ingen andre i norsk serie kan vise til. Han trente blant annet USA videre fra gruppespillet i VM i 2010. Senja er et OK 2.-divisjonslag, mens Stabæk er et av de beste lagene i Norge akkurat nå.

– Ja, det blir som David mot Goliat, sier David Lundblad.

Tromsdalingen mener Senja slår Stabæk en av 15 ganger.

– Det er en herlig utfordring og artig at man får slike fotballprofiler til Islandsbotn og Senja. De har jo også en spiller som nylig ble tatt ut i den norske landslagstroppen (Adama Diomande) Ingen forventer noe av oss i denne sammenhengen. Men vi har forventninger til oss selv og til vår prestasjon. Har vi marginene med oss og en maksdag, kan det kanskje være en av de 15 gangene, ser Lundblad.

Tromsø-gutter

Han har flere tromsøgutter i stallen sin, som for eksempel Fredrik Allertsen, Isak Furu Krogstad, Ola Rismo, Sondre Bergstedt Flaat og Fredrik Mjøen Bakkelund.

– Når vi er på det nivået vi er kommet til, er det selvfølgelig helt avgjørende om vi skal være der oppe å konkurrere. Samtidig er det også veldig viktig å ha mange spiller fra Silsand, Lenvik og Midt-Troms. Det er en del av vår profil, sier Lundblad.

Han kaller 3. rundekampen for en «bonuskamp» – en kamp der Senja har ingenting å tape.

– Det er åpenbart det defensive spillet som blir viktig for oss, at vi klarer å være kompakte, godt strukturerte, aggressive i presset og vi må vinne mange dueller i boksen. Jeg er overbevist om at vi kommer til å skape sjanser, og da må vi være effektive, sier Lundblad.

Slo ut TIL

Glem ikke at Senja slo ut TIL i forrige runde. Med en ny heroisk kamp, kan det gå igjen.

– Ja, det kan det selvfølgelig. Men jeg vil tro det blir et veldig annerledes kampbilde nå. Stabæk har en annen måte å spille på og andre spillertyper i sitt lag, sier David Lundblad.

Og hvordan det gikk med David mot Goliat? Gjetergutten David vant mot den mektige krigeren ...