— Etter første omgang trodde jeg det skulle gå veien. Men Teitur gjorde noen dårlige bytter. Dessuten virket det som Viking fikk en skjennepreken i garderoben, mens Brann ble for selvgode, sier Bruntveit.

— Rykker Brann ned nå?

— Jeg tror det blir kvalifiseringsplass, og at vi vinner den kampen, mener Thunes.

— Du tror det, ja, repliserer Bruntveit syrlig.

— Bør Teitur gå?

— Nei, det bør han ikke. Taktikken hans er rett. Egentlig er det synd på ham, for han har ikke hatt så mye å jobbe med denne sesongen, mener Bruntveit.

Han tror Brann taper mot Lyn og Rosenborg, og at Lillestrøm-kampen blir avgjørende.

— Fortsetter dere å gå på Stadion selv om Brann rykker ned?

— Definitivt. Uansett. Vi kommer til å dra på bortekampene også, sier de i kor.

Reiselivsdirektøren håper Brann redder plassen

Reiselivsdirektør i Bergen Reiselivslag, Ole Warberg, håper og tror at Brann unngår nedrykk. Ikke minst av hensyn til produktet han forsøker å selge - Bergen.

— I alle gode produkter og virksomheter er det viktig med en god identitet. Og det er klart at Brann er en viktig del av det produktet vi presenterer. Bergenserne betyr mye for markedsføringen, og vi vet at Brann betyr mye for bergenserne. Det som er bra for Brann, er bra for Bergen, og omvendt, sier Warberg.

Han tror Brann redder seg i siste liten.

— Bergenserne er flinke til å holde motet oppe til det svinger vår vei. Det kan snu seg i siste øyeblikk, og la oss håpe det gjør det. Jeg tror vi klarer det, og at vi kommer fryktelig tilbake neste år.