Ifølge Haugesunds Avis vil avgjørelsen bli kjent tirsdag. Trenerteamet skal ha fått beskjeden mandag.

Avisen skriver at det er assistent Mark Dempsey som nå overtar hovedansvaret for laget.

  • Sir Alex Ferguson avslører at David Moyes var sjettevalget som ny United-trener da Ferguson gav seg i 2013. Les hele saken her.

Allerede i juni sa Grindhaug at han vurderte å ikke fornye kontrakten som går ut etter sesongen.

— Når man har vært i jobben så lenge som meg, skulle det bare mangle at man vurderer å gi seg. Vi må se hva som er best for meg og hva som best for klubben, sa han da til avisen.

Nå skal han inn i en ny rolle som leder for A-laget. Det er spillerlogistikk, rekruttering og speiding som han nå skal fylle arbeidsdagen med.

  • Brann står med 11 kamper uten tap i 1. divisjon og kjemper om opprykk. Det er et mirakel, skriver blogger. Les mer her.

42-åringen har vært en profilert trener i Norge siden han tok jobben i 2009. Han har satt FKH på kartet både ved sin folkelige stil og med meget imponerende resultater.

Åkrabuen ledet klubben til opprykk i sin første sesong, så til 6.-plass i eliteserien i 2010 og 2011, mens det ble syvendeplass i 2012. 2013-sesongen endte laget helt oppe på tredjeplass. Den sesongen ble vanskelig å følge opp, og i fjor var de hvite på 11.-plass ved sesongslutt.

Årets sesong startet også med svakere resultater enn ønsket.

– Fjoråret var tungt. Nå blir det nok år der vi må jobbe hardt. Vi er inne i en brytningsperiode i FKH. Den må vi ri av og så må vi bygge nytt. Så må vi se om det er jeg eller andre som skal være med på det, sa han i juni til Haugesunds Avis.

Solskjær-assistent overtar

Dempsey startet trenerkarrieren som talentutvikler i Manchester United. Han flyttet til Norge og fikk en trenerrolle i Tromsø, før han ble assistent under Ole Gunnar Solskjær i både Molde og Cardiff.

Før denne sesongen ble han Grindhaugs høyre hånd i Haugesund.

Stemmer lokalavisens opplysninger tar han nå fatt på sin første jobb som hovedtrener.

Saken oppdateres!