Fotball, 08. April , Tippeligaen , Sør Arena , Start - Rosenborg , Christian Bolanos , Start , driller Trond Olsen og Marek Sapara , Rosenborg Foto: Digitalsport

TROMSØ: Hans Åge Yndestad lar seg ikke skremme av Starts superkomet Christian Bolaños før helgens kamp.

– Vi får ta det som det kommer. Jeg ser han er brukbar én mot én, og da er det så klart viktig å ta ballen fra han fort og ikke la han utfordre. Kommer han rettvendt i for mange situasjoner, ender det til slutt med at han kommer forbi, sier Tromsø-spilleren.

Bolaños har tatt tippeligaen med storm og står så langt med tre mål på fem kamper for Start, men Yndestad frykter ikke costaricaneren mer enn andre vinger.

– Det har vært mange gode og driblesterke spillere i Eliteserien som Alanzinho, og respekt for spillere har jeg bestandig. Bolaños har fått en god start, men vi får se hva som skjer videre. Hvis han var så utrolig god, hva gjør han da i tippeligaen, sier Yndestad i en spørrende tone.

– Han har spilt fem kamper, så det er tidlig å si ennå hvor god han er. Vi drar til Start for å spille vårt spill, men jeg skal studere han nærmere inn mot kampstart, sier Yndestad.