• Hvilket lag går til cupfinalen? Stem nederst i saken!

Ordkrigen mellom Stabæk og Rosenborg har tatt en ny vending foran onsdagens cupkamp.

Etter Kåre Ingebrigtsens uttalelser mot Inge Andre Olsen, sportssjef i Stabæk, tirsdag, er det nå Ingebrigt Steen Jensen som går ut og forsvarer sørlendingen.

På sin Facebook-profil har han lagt ut følgende melding:

— Pisser i brønnen

«Nesten ikke til å tro at RBK-trener Kåre Ingebrigtsen går ut i media og insinuerer at sportsdirektør Inge Andre Olsen i Stabæk ble urettmessig frifunnet for enhver anklage i den såkalte overgangssaken for to år siden. Olsen gjennomgikk et to års helvete før alle anklager ble avvist, og så kommer det en liten mann og pisser i brønnen. Har det klikka for Brutter'n? Anbefaler at han søker om et kurs i profesjonalitet hos Bob Bradley, som vet hvordan trenere skal oppføre seg både i media og på sidelinja. Ingebrigtsen bør få en særdeles skarp reprimande fra styret i Rosenborg. Dette er direkte ondsinnet og langt under det man må kreve av en idrettsleder.»

VEKKER REAKSJONER: Kåre Ingebrigtsen kom med en litt spydig melding til Stabæks Inge André Olsen. Det reagerer Ingebrigt Steen Jensen kraftig på. Foto: NTB scanpix

Da Ingé Andre Olsen gikk ut og mente RBK-trener Kåre Ingebrigtsen prøvde i altfor stor grad å påvirke dommerne, svarte "Bruttern" følgende overfor Tv 2:— Det er underlig. De senere årene må Inge Andre Olsen være langt mer fornøyd med dommeravgjørelsene enn det jeg trenger å være, sa Ingebrigtsentil TV 2, med klar henvisning til «Overgangssaken» i 2011, hvor Stabæks sportslige leder sto tiltalt for grovt bedrageri, men ble frifunnet.

Vi har forsøkt å nå Steen Jensen for en utdypning av innholdet i Facebook-meldingen, men han har ikke besvart våre henvendelser.

— Uakseptabelt

Til Dagbladet sier Stabæk-patrioten at svaret fra Ingebrigtsen er utilbørlig.

— Det er både uakseptabelt og uten noen sammeheng med hva saken gjaldt i utgangspunktet. Ingebrigtsen må gjerne si at dette har Stabæk ikke noe med, at dere er like ille eller hva han måtte mene, men å trekke inn noe helt utenforliggende på denne måten er under enhver kritikk, sier Steen Jensen til avisen, som tror Bob Bradley kan lære trønderen en ting eller to.

— Bob Bradley er, i motsetning til Kåre Ingebrigtsen, en profesjonell trener på høyt internasjonalt nivå, så han lar dette temaet ligge.

Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng, sier at hva Ingebrigt Steen Jensen skriver på sin Facebook ikke er veldig interessant.

- Ingen stor sak

— Det smarteste hadde sikkert vært at Kåre ikke hadde sagt noe, sier Koteng.

- Hva tenker du om meldingen fra Ingebrigtsen?

— Som sagt, det hadde vært like smart å ikke si noe som helst, sier han.

Koteng sier han naturligvis vil snakke med Ingebrigtsen om uttalelsene, men at dette ikke er noen stor sak for RBK.

— Det er Stabæk som går ut først og kommenterer Kåres oppførsel på sidelinja, for å skape litt utenomsportslig støy som de sikkert har ønsket, sier Koteng.

Kåre Ingebrigtsen kommenterer saken på følgende måte i en tekstmelding til Dagbladet:

— Ferdig med å kommentere saken. Fokus på kamp nå.

PS! Rosenborg møter Stabæk til semifinale i cupen onsdag klokka 20.00. Kampen vises på NRK 1!