Christian Follerås, som er i A-stallen til Start, ble kjørt til sykehus med hodeskader etter toppkampen i 3.divisjon mellom Start 2 og Klepp mandag kveld.

19-åringen gikk opp i en hodeduell midtveis i første omgang og traff både ballen og bakhodet til en motspiller. Mens Klepp-spilleren kom seg på beina ble Follerås liggende med store smerter og blodet fossende fra to store kutt ved det høyre øyet.

Kampen ble stoppet i omlag 10 minutter og Follerås ble til slutt kjørt bort med ambulanse. Start-spilleren var hele tiden ved bevissthet, og gikk selv ut av banen og inn i ambulansen.

— Det var ikke pent og en skikkelig smell. Vi får krysse fingrene for at det går bra med han , sier Start-2-trener Bård Borgersen, som kunne glede seg over seier mot ubeiserede Klepp.

(Artikkelen fortsetter)

Christian Follerås gikk ned for telling i kampen mot Klepp. (Foto: Pål Jørgensen)

Start 2 vant kampen 4-3 etter en kamp som bølget frem og tilbake. Start-rekruttene ledet både 2-0 og 3-1, men et kvarter før slutt så Klepp ut som mulige vinnere etter at Daniel Tu Storhaug og Magnus Frantzen scoret to kjappe og utlignet Starts ledelse.

Det avgjørende målet kom etter at en Klepp-spiller klarerte ballen i en bue over egen keeper.

— Dette var en av de bedre seierne i år. Det er deilig å vinne slike kamper, og dette var en fin utfordring for våre unge gutter, sier spillende trener Borgersen, som selv satte inn 1-0 med et hodestøt etter hjørnespark.

Borgersen hadde for øvrig med seg to guttespillere til kampen, i tillegg til Morten Hæstad, Mads Stokkelien, Jonas Werner, Johnny Kristiansen, Follerås og ham selv fra a-stallen.

En av dem som virkelig stod frem var 16-år gamle Sondre Tronstad, som scoret 3-1-målet til Start.

— Det var noen billige mål vi slapp inn. Da taper vi kampen, sier Klepp-trener Henry Damsgård.

Kampfakta:

Start 2-Klepp 4-3 (1-0)

Mål: 1-0: Bård Borgersen (44). 2-0: Dardan Dreshaj (55) 2-1: Rolf Magne Olsen (59). 3-1: Sondre Tronstad (67). 3-2: Daniel Tu Storhaug (68) 3-3: Magnus Frantzen (75). 4-3 Selvmål (87)

Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord

Ingen gule kort.