De tre første kampene har gitt oss fattige to poeng. På fredag ga vi fra oss ledelsen på slutten, igjen. Tøft å føle at vi har marginer imot. Marginer er noe man gjør seg fortjent til. Så her er det bare å brette opp armene.

Kampen mot Brann ga oss flere svar. Vi spilte store deler av kampen god og underholdene fotball. Mange gode angrep de første 70 minuttene, men på slutten så vi slitne ut. Det var vi også. Jeg kjente krampa komme snikende.

At vi ikke står imot må vi lære av i fortsettelsen. Vi hadde også flere muligheter til å punktere kampen.

Til sist: Gaukereiret har våknet for alvor. Bra:)

Nye spillere

Denne uka kommer vi sikkert til å trene hardt. Det er en uke til neste kamp og vi har hatt ferie (to dager). Muligheten for springing etter fotballøktene er tilstede. Vi skal være klare for en knallhard Mai måned hvor det er kamper hver tredje dag.

Tom Rune Espedal var misfornøyd etter Brann-kampen. Sammen med Asle bestemte han seg for å hente Harry og Lloyd som nye spillere.

De er to morsomme karer som hvertfall kan tilføre laget humør.

Gleder meg til mer ferie

Som fotballspiller er man privilegert på de aller fleste områder. Korte dager på 4-6 timer er selvfølgelig deilig. Mange tror at alle fotballspillere spiller PlayStation og sover utenom trening. Slik er det ikke.

For all del. Det er et fint liv å være fotballspiller. Man får mye tid til familie i hverdagen. Ikke mange fedre ser kidsa sine like mye som meg, men helger og ferie er det lite av. Det er vel det eneste som jeg gleder meg til etter karrieren. Har tenkt å bli lærer for å ta igjen feriene, med renter.PS: Gratulere Sandnes HK med opprykket og i kveld skal byttå hentes hjem.