I helgen meldte Haugesunds Avis Rosenborgs analytiker Andrea Loberto er ønsket som assistenttrener av Haugesunds nye sjef Mark Dempsey. Loberto sa lørdag at han skulle bruke helgen på å snakke med familien og vurdere tilbudet, men mandag formiddag har han fortsatt ikke bestemt seg.

— Det er fortsatt ikke noe nytt. Jeg er nå fokusert på kampen mot Lazio på torsdag, sier Loberto, som analyserte det italienske lagets scoringer da adressa.no pratet med han.

Hemmelighetsfull

Han vil ikke fortelle hva han har kommet frem til i helgen, men sier at det vil bli tatt en avgjørelse innen kort tid.

— Det kommer nok en avgjørelse i løpet av uka, men de neste dagene har jeg tankene på Lazio, sier han.

Dersom Loberto blir Haugesunds nye assistent, er det dårlige nyheter for Rosenborg. Stefan Strandberg har tidligere uttalt at ingen har betydd så mye for karrieren hans som Loberto, og trener Kåre Ingebrigtsen har ved flere anledninger skrytt av den viktige jobben italieneren gjør i kampforberedelsene til Europa-kamper.

— Det er naturlig at klubber er interessert i Andrea. Han er en veldig dyktig fagmann,ogvi har forventet at det skulle være interesse rundt han. Hvis Andreavil dit, erdet positivt,selv om vi selvfølgelig vil savne han. Han gjør en viktig jobb både for A-laget og i spillerutviklingen, sa Ingebrigtsen lørdag.

Stor interesse

Det lå ikke et konkret tilbud på bordet for Loberto i helga, men Dempsey var klar på at han ønsket å hente Loberto.

— Vi har vært i samtaler og jeg ønsker å få Andrea til Haugesund. Nå skal han bruke helgen på å tenke seg om, sa Dempsey til Haugesunds Avis.