ARGENTINA — JAMAICA 1-0

Argentina sikret seg førsteplassen i gruppe B i Copa América med 1-0-seier mot Jamaica i natt. Gonzalo Higuaín ble matchvinner med sin scoring etter elleve minutter.

Ángel Di María slo et lavt innlegg fra venstre og Higuaín vendte om i feltet under stort press fra forsvaret, og trillet inn sin første landslagsscoring siden oktober. For Jamaica sin del markerte det slutten på et skuffende mesterskap. Gultrøyene var slått ut allerede før kampen mot Argentina og endte med null poeng etter tre tap av tre mulige.

Men for Vålerenga-spiller Deshorn Brown ble natten i det minste en liten opptur. Spissen fikk 78 minutter på banen og var en av lagets beste spillere. Da dommeren blåste av kampen benyttet han også muligheten til å ta et bilde sammen med verdensstjernen Lionel Messi. Spissen løp raskt ut til spilleren mange regner som verdens beste spiller og sikret seg et minne for livet.

Mye oppmerksomhet

Opptrinnet har ikke overraskende fått oppmerksomhet og på sosiale medier går bildet nå som en farsott.

— Hva gjør du når du taper mot Argentina? Spør Messi om en selfie, naturligvis, skriver TV-kanalen Eurosport på Twitter og har lagt ved en video av fotograferingen.

Messi spilte sin 100. landskamp, men klarte ikke å markere seg like mye som han pleier. 27-åringen var lite involvert og i store perioder hadde Jamaica fullstendig kontroll på ham.

Sarpsborg-keeper Duwayne Kerr var ubenyttet reserve.

Uruguay gikk også videre til kvartfinalen etter 1-1 mot Paraguay tidligere på kvelden. Uruguay gikk videre som ett av de beste treerlagene. Paraguay ble nummer to i gruppa og er også videre til kvartfinalen.