Rundt 500 tilskuere fikk se et TIL-lag som begynte kampen godt.

Det var imidlertid Brøndby som tok ledelsen. Morten Rasmussen scoret for danskene etter 27 minutter og etter målet tar Brøndby over kampen.

Midtveis i andre omgang har TIL flere fete sjanser. En aktiv Moldskred hadde flere nesten-målgivende før han selv kommer igjennom etter 63. minutter. Alene med keeper prøver Moldskred en lobb. Men den mislykkes totalt og keeperen kan plukke enkelt.

Istedenfor 1-1 blir det 2-0 like etterpå. Alexander Farnerud setter inn 2-0 for Brøndby på et frispark som blir slått inn på lengste stolpe.

Det skjer lite i kampen fram til Joel Lindpere reduserer for TIL fem minutter før slutt, etter pent forspill av Sigurd Rushfeldt.

Samme Rushfeldt hadde en stor mulighet til å utligne for TIL helt på tampen. Men avslutningen fra 10 meter ble reddet av Brøndby-keeperen.