Nå kommer kampene så tett at bloggen knapt rekker å bli tørr før en ny variant må legges ut. Etter en herlig og regntung kveld på Viking stadion skal våre unge helter innendørs og møte Stabeist i messehallen på Fornebu.

Det var ikke spillet, men innstillingen som imponerte mest mot Brann . Fra Hareide på benken til gamlefar Sæternes på topp var det imponerende fokus og innsats på alle mann. De som imponerte mest var selvsagt ungguttene som nok en gang gikk foran. Spesielt imponerende var det med lillebror Berisha som spilte utrolig klokt til å være 17 år gammel. Han bør matches forsiktig, men kan være en en røver vi kan hive innpå mot slutten av kampene.

Statistikksenter Eliteserien:

Imponerte gjorde også Landu som nå spiller i sin beste posisjon. Landu har vært et talent siden han gikk i bleier, men har vært offer for vingling fra ulike trenere. Han duger ikke som back, han duger muligens som midtstopper, men jeg føler meg rimelig sikker på at ankerollen på midten er hans beste posisjon. La oss rendyrke han i den rollen fremover!

Hva vil så denne seieren bety for kampen på søndag? Jeg håper selvsagt at den gir energi og inspirasjon, men frykter et kraftig tilbakefall. Mot Brann var det ingen forventninger og et hjelpsomt hjemmepublikum som løftet laget til dåd. Klarer Hareide og spillerene å gjenskape prestasjonen på bortebane? Der ligger nøkkelen.

Mitt inderlige håp er at Hareide nå fant ut hvilke knapper som må trykkes på, og hvilke spillere som duger . Verken navn, lønn eller status må ha betydning for laguttaket. Det bør etter min mening bety kun en endring borte mot Stabæk. Storebror Berisha inn for lillebror Berisha. Så kan lillebror kose seg som superreserve.

Stabæk ligger godt plassert på tabellen, og har en uhyre sterk midtbane . De har likevel slitt hjemme i hangaren sin denne våren. Jeg håper først og fremst på en ny, god prestasjon. Ett poeng eller tre blir ren bonus.

Hva mener du: Never change a winning team, eller..?

HP