Torsdag ledet han ni spillerne i en rolig økt på Kristiansand stadion. Det var såkalt «Åpent hus», som spiller på at de som ønsker kan være med på lystbetont trening. I tillegg må spillere som har stått over fotballtrening tidligere i uken eller kommer til å måtte stå over kommende økter delta.

— Jeg har innført "åpent hus" fordi det er greit med en økt hvor vi kan fokusere på detaljer. Også kan vi ha det litt skøy sammen, sier Lennartsson til fvn.no.

Svensken har gjort tydelige grep etter at han tok over som Start-trener for en måned siden. Kamprelaterte øvelser og hodespill er området han klart har fokusert på.

Innleggstrening, avslutningstrening og morsomme øvelser som fotballgolf stod på programmet torsdag.

- Jeg henter inn de som er på vei tilbake fra skade og trenger trening med andre spillere, som Kristofer Hæstad og Jesper Mathisen. Noen må være med, mens andre kan velge selv, forklarer 64-åringen, som forteller at han kjørte samme opplegg da han var i Viking på starten av 2000-tallet.

De som ikke trener fotball, må en tur på helsestudio i stedet.

— Jeg gjør dette for ikke å tape en treningsdag, sier Benny.

Under Stig Inge Bjørnebye hadde Start-spillerne helt fri fra fellestrening hver tirsdag. Den nye treneren mener likevel ordningen med åpent hus i stedet ikke er den store forskjellen, og peker på at han innimellom også nå gir fri en gang i blant, som sist søndag - etter lørdagens kamp mot FFK.

Følgende spillere deltok på treningen torsdag: Kristofer Hæstad, Jesper Mathisen, Ygor, Bruno, Martin Borre, Bård Borgersen, Aram Kahlili, Avni Pepa og Anthony Annan.