Den nye Molde-treneren, Ole Gunnar Solskjær, er godt i gang med å bygge opp laget sitt på Aker Stadion. Kort tid etter at han ble presentert, ble en ønskeliste med flere spillere presentert i media. Der var også Christer Kleiven nevnt, og Start-spilleren lot seg begeistre av å være på den tidligere United-proffens liste.

I det siste har Molde vært pågående på overgangsmarket. Hønefoss-spiss Davy Claude Angan er den siste spilleren Solskjær har vist interesse for. Men i Start har man ikke hørt noe fra rosenes by.

— Nei, vi har ikke hørt noe fra Molde, bekrefter Starts administrative leder Rune Jakobsen.

- Ingen kommentar, er Kleivens svar når vi spør om han har hørt noe fra Molde.

- Det er ingenting som skjer med Christer nå, sier hans agent Jack Karadas.

Olufemi Oladapo og Branko Milicevic har begge ønsket seg bort fra Start, og begge har fått lov av klubben til å undersøke om det kan finnes andre muligheter for dem. Oladapo har vært aktuell for belgiske Charleroi og Al-Ahli Club i VM-landet Qatar, mens Milicevic er aktuell for Nürnberg. Start har heller ikke hørt noe mer konkret rundt disse spillerne.

— Nei, men nå kommer Oladapo fra Nigeria i morgen, og Branko har vært syk. Vi skal ta en prat med dem nå etter juleferien. Jeg har tro på at det kommer bud, men det blir en totalvurdering på hvordan stallen ser ut, om vi kan slippe en eller begge, sier Jakobsen.

- Har dere fått noen henvendelser på andre spillere?

- Det vil jeg ikke svare på.

Start har heller ikke kommet noe lenger i jakten på en høyreback, selv om klubben skal være i sluttforhandlinger med en spiller.

— Vi har både god og dårlig tid. Vi skulle helst hatt en høyreback på plass i dag, men det er viktigere at det blir riktig spiller enn at det skjer raskt. Men det behøver ikke skje rett før sesongstart, sier Jakobsen som legger til at eventuelle spillersalg vil ikke påvirke jakten på en høyreback.

- En høyreback skal vi ha uansett. Men vi må vurdere om frigjorte lønnsmidler etter et eventuelt salg kan gi oss muligheten til å styrke andre posisjoner. Og det er vel ingen hemmelighet at vi da vil kikke etter en høyrekant. Men en høyreback er viktigst.