Aurélien Chedjou ga Kamerun 1-0 over Libya søndag og sendte laget videre til utslagsrunden i den afrikanske VM-kvalifiseringen i fotball.

Seieren sikret Kamerun førsteplassen i gruppe I og den siste plassen i utslagsrunden. Til slutt endte kamerunerne fire poeng foran Libya på annenplass.

Galatasaray-forsvareren Chedjou scoret kampens eneste mål tre minutter før pause.

Uavgjort ville også holdt for Kamerun, mens Libya måtte vinne for å bevare håpet om sitt første VM-sluttspill.

Fra før var følgende ni gruppevinnere klare for det siste hindret i kvalifiseringen: Algerie, Burkina Faso, Kapp Verde, Egypt, Etiopia, Ghana, Elfenbenskysten, Nigeria og Senegal.

Lagene spiller senere i høst om Afrikas fem VM-plasser. Trekningen for utslagskampene foretas 16. september. (©NTB)