— Det var veldig kjekt å være i gang. Jeg håper å imponere så mye på disse to ukene at jeg får en kontrakt , sier Akpabio til Aftenbladet.no.

Sammen med King Osei Gyan og Erik Nevland gjennomførte Akpabio, under ledelse av Svein Fjælberg, en halvannen times fotballøkt. På programmet sto tekniske øvelser og avslutninger på mål. Under avslutningstreningen glimtet Akpabio til med flere utsøkte avslutninger.

Spissen sparer ikke på kruttet når han blir bedt om å beskrive seg selv som fotballspiller.

- Jeg er stort sett god på alt det en spiller skal være god på, sier Akpabio, og nikker bekreftende når Aftenbladet ramser opp egenskaper som fart, teknikk, målfarlighet, og hodespill.

Akpabio spiller for den nigerianske klubben Plateau Untied. I fjor rykket de for første gang på seks år opp til den øverste divisjonen. Der har laget slitt med å stabiliserer seg, og de kjemper nå mot å unngå nedrykk. Akpabio har likevel imponert, og på 19 kamper har han scoret 14 seriemål.

Det er vanskelig å felle en dom over en spiller etter kun én treningsøkt, men Akpabio viste imidlertid nok til at det kan bli spennende å følge ham resten av treningsoppholdet.

— Han er en veldig spennende spiller. Men han trenger nok litt tid på å tilpasse seg. Dette er første besøket hans i Europa, og han vet ikke så mye om hva han går til. Men vi har en glimrende integreringsperson i Osei Gyan. Han har vært flink til å ta seg av de spillerne som har vært innom i sommer. Akpabio er spennende både på kort og lang sikt, sier Viking-treneren.