Dette er ikke første gang Kjetil Rekdal har ertet på seg Rosenborg. Han gjorde det faktisk også foran seriekampen på CLS 16. juni.

I kampen før Rosenborg-oppgjøret i juni hadde AaFK levert en flott prestasjon ved å slå Stabæk 2-1 på Telenor Arena. I mixed zone etter kampen sa da Rekdal at «Det hadde vært skikkelig moro å sende Rosenborg ned i sumpa ved å slå dem i neste kamp» .

Den gang var RBK klistret i tabellbunnen, mens AaFK var i toppen. Men Rekdals uttalelse på TV2 var en ren adrenalin-innsprøyting for trønderne, og de kom til Ålesund og banket AaFK 3-1 denne junikvelden.

Statistikksenter Eliteserien:

Nå gjør han det altså igjen, kun to dager før Rosenborg kommer til CLS og kvartfinalen i cupen. Gjør Rekdal det med vilje? Venter han bevisst til rett før AaFK skal møte Rosenborg før han smeller til mot trønderne, som han øyensynlig ikke har så mye til overs for?

Jeg vet ikke, men det ser slik ut. Nå skjedde denne Wangberg-episoden søndag, men Rekdal valgte å ikke kommentere episoden før torsdag. Dermed ble «timingen» perfekt, i forhold til RBK-kampen.

Jeg tror ikke slike uttalelser øker AaFKs sjanser til å slå ut Rosenborg, snarere tvert imot. Nå får de sort-hvite nok et argument for å slå Rekdal og hans menn.

Men slik er Kjetil Rekdal . Etikette bryr han seg katten om, Kjetil er befriende ærlig. Han sier det han mener, og om noen tar seg nær av det så får det så være.

Men det skal bli artig å følge AaFK den dagen en av lagets spiller handser en ball i mål med vilje. Da skal altså Kjetil beordre laget til å score selvmål. Og det er ikke verdens enkleste jobb, om Sten Grytebust ikke er med på «komplottet».

Én ting er sikkert — det er aldri kjedelig rundt Kjetil Rekdal! Og morgendagens kamp har blitt ekstra krydret. Dette kan bli moro - både på banen og på sidelinja.