Arsenal tok en kjempeviktig seier da da slo Chelsea mandag. Men i kveld venter Wigan på bortebane, og ”The Gunners” må vinne igjen for å henge med i toppen. For Theo Walcott har sesongen blitt spesiell. Han har bare startet to kamper, men allikevel har han scoret ni ganger.

— Å slå Chelsea var fantastisk, men nå må vi slå Wigan. Det blir en enorm skuffelse om vi følger om seieren mot Chelsea med å tape for Wigan. Denne kampen er akkurat like viktig for oss. Nå må vi gå ut og vise hva et mesterlag er laget av, sier Walcott til soccernet.com.

Fremdeles ung

Til tross for at han fremdeles bare er 21 år har Walcott vært i søkelyset en liten evighet. Wenger har valgt å matche sin juvel forsiktig, og det ser ut som om Walcott er i ferd med å gjøre høyrekantrollen til sin egen når han er skadefri. For en spiller som har slitt mye med skader blir timene på treningsfeltet avgjørende. Walcott har latt seg inspirerer av David Beckham når det kommer til terping på detaljer.

- Jeg husker da David trente med oss i sommer. Han øver fremdeles på frispark. Det var fantastisk å se ham trene, og det lærte jeg mye av. Nå bruker jeg selv mye tid etter trening før å øve på innlegg og avslutninger, sier Walcott.

Statistikksenter Premier League:

Tror på ny tittel

Etter seieren mot Chelsea påpekte Walcott at han aldri har trodd noe annet enn at Arsenal vil være med å kjempe om ligatittelen helt inn til mål. For Walcott vil en god sesongavslutning gjøre ekstra godt.

- Jeg har vært mye skadet, men jeg har scoret ni mål og det er jeg fornøyd med. Nå må vi bare jobbe hardt alle sammen, sier Walcott.