STORHAMAR-STABÆK 26-25

Stabæk scoret kampens første mål fra sju meter, men deretter reiste Storhamar seg og ga kamp. Etter åtte minutter er det fremdeles en veldig jevn kamp tilskuerne er vitne til, på stillingen 4-4. Kampen fortsatte videre i samme stil, og ingen av lagene har klart å sette skikkelig preg på kampen med kun minutter igjen av førsteomgang. 12-12 var stillingen etter 23 minutter.

Helt til pausesignalet gikk fulgte lagene hverandre hakk i hæl. Som regel var det Stabæk som gikk opp i ledelsen, før Storhamar svarte rett etterpå. 16-16 var fasit på tavla halvspilt.

— Veldig fornøyd

Etter å ha ligget under med ett stort sett hele kampen, ledet hjemmelaget endelig etter 46 minutter etter scoring av Maja Jakobsen. Hun sendte nemlig Storhamar opp til 22-21. Like etter ble ledelsen både doblet- og tripplet da Betina Riegelhuth fant fram skuddbørsa og fyrte løs. 24-21 ved 18 og et halvt minutt foran 358 tilskuere.

Med tre minutter igjen hadde Stabæk knepet inn med ett mål, men Storhamar ledet likevel 25-23. Storhamar holdt sin ledelse helt inn og vant til slutt 26-25. Dermed er de klare for semifinale. Trekningen om motstander holdes rett etter kampen.

Der ble det klart at Byåsen blir semifinalemotstander for Storhamar.

— Jeg er selvsagt veldig fornøyd med at vi går videre og får Byåsen i steden for Larvik, sier Alfred Örn Finnsson etter kampen.

— Angrepsspillet våres var bra i dag mot Stabæk, men vi må skjerpe oss i forsvar hvis vi skal slå Byåsen, sier han