MEDKILA – ARNA-BJØRNAR 2-2

Arna-Bjørnars damer kom best i gang på Harstad stadion, men klarte ikke å få uttelling i løpet av første omgang. I stedet var det hjemmelaget som tok ledelsen ved Rosie Frances Malone-Povolny etter en corner i det 54. minutt. Arna-Bjørnar svarte syv minutter senere da Tina Algrøy utliknet til 1–1. — Vi fikk et trykk på oss i 2. omgang, og så litt junioraktig ut utpå der, sier en skuffet Morten Kalvenes.

— Etter utlikningen ble vi igjen for kyllinger å regne, vi tapte duell på duell, og fikk ikke korrigert. Det er litt skuffende at vi ikke klarte å svare bedre enn vi gjorde, sier Arna-Bjørnars trener.

Medkila tok ledelsen for andre gang i kampen ved Viktoria Ludvigsen 12 minutter før fulltid.

Ledelsen holdt seg helt til 90 minutter. Men på overtid av overtiden snek Kristine Hegland seg bak en av Medkilas stoppere og fikk hodet på ballen. Til alles store overraskelse satte hun inn 2–2. — Jeg ble veldig overrasket, det samme ble resten av laget. Jeg trodde ballen skulle gå over, men den fikk en dupp og gikk inn, sier Hegland.

Dermed kunne trener Kalvenes puste lettet ut.

— Jeg er litt skuffet over prestasjonen vår i store deler av kampen. Men jeg er lettet og stolt over den viljen laget har helt inn, sier Kalvenes.

— Vi gjør ikke vår beste kamp, men akkurat nå føles det godt å få det ene poenget, sier Hegland.

Med ett poeng beholder Arna-Bjørnar 3.-plassen i kvinnenes eliteserie, men allerede i morgen kan Kolbotn ta igjen det forspranget når de møter Sandviken i Bergen.

Medkila - Arna-Bjørnar 2-2 (1-1)

Harstad stadion

MÅL : 1-0 Rosie Frances Malone-Povolny (54.), 1-1 Tina Algrøy (61.), 2-1 Viktoria Ludvigsen (78.), 2-2 Kristine Hegland (90.)