— En gyllen mulighet for meg, og en sjanse jeg har ventet lenge på. Samtidig skjønner jeg at jeg må ta vare på den. Spillerne som er ute til denne kampen kommer jo tilbake en gang, sier Alejandro Lago til adressa.no

Etter at han selv kom tilbake til RBK i januar, spilte Alejandro Lago tre-fire treningskamper i vinter. Samtidig jaktet RBK en ny forsvarer, og til slutt kom også Kris Stadsgaard til Trondheim. Noe som betød enda et hakk bak i køen for sør-amerikaneren - og nye kamper i 2. divisjon framfor i eliteserien.

SE OGSÅ TV-ADRESSA: Nytt forsvar for RBK

- En litt tung tid

Men med Bjørn Tore Kvarme suspendert, og Vadim Demivdov opp på midtbanen, blir han etter alt å dømme å finne sammen med nevnte Stadsgaard i midtforsvaret mot Vålerenga søndag.

- Det har vært en litt tung tid. Også med tanke på at klubben har hentet nye stoppere, i stedet for å satse på oss om er her. Men jeg kan jo ikke gjøre annet enn å gjøre mitt beste på trening hver dag.

- Og gripe muligheten når den dukker opp, sier Lago videre.

Terpet det defensive

På grunn av elendige forhold på treningsbanen på Lerkendal har laget forberedt seg i Buvika de siste dagene. Og fredag drillet Trond Henriksen både forsvarsfireren - med Lago og Stadsgaard sentralt - og også en flat midtbanefirer, med Ciljan og Demidov sentralt.

— Det blir svært viktig å holde tett bakover i starten. Så kan vi kontre og spille angrepsspill. Jeg har stor tro på poeng, og det blir jo en artig kamp med masse folk, sier Trond Henriksen.

På sedvanlig vis vil ikke han røpe noe lag, men han tror Lago vil kunne gjøre sine saker bra i midtforsvaret.

— Han og Kris utfyller hverandre bra. Kris er hurtig og leser spillet godt, Lago er mer "bulldosertypen", sier Henriksen.

ANTATT LAG MOT ENGA (4-4-2): Rune A. Jarstein - Fredrik Stoor, Kris Stadsgaard, Alejandro Lago, Abdou Razack Traoré - Roar Strand, Vadim Demidov, Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey - Didier Konan, Yssouf Koné