Bayer Leverkusen — Tottenham 0-0

Tottenham fikk tidvis kjørt seg i 0-0-kampen borte mot Leverkusen i mesterligaen. Hugo Lloris storspilte i Spurs-målet.

– Vi kan være fornøyd med ett poeng. Vi misset på noen sjanser i første omgang, og det er vanskelig å vinne når man ikke setter sjansene. Etter pause snudde kampen. Leverkusen presset oss bakover, men vi gjorde en god jobb defensivt, sa Tottenham-keeper Hugo Lloris etter kampen, ifølgeBBC.

Gjestene fra London så ut til å ha god kontroll i Tyskland, men det skulle endre seg etter pause. Da vartet nemlig Leverkusen opp en rekke sjanser.

Tottenham levde spesielt farlig etter en drøy time, men hver gang sto Lloris parat i Spurs-målet. Både Charles Aránguiz og Javier Hernández måtte frustrert se den franske landslagskeeperen ta alt de prøvde seg på.

Fem minutter før slutt kunne Stefan Kiessling sette ballen i åpent mål, men han hadde ikke kontroll på egne føtter og skjøt ballen utenfor.

I det 49. minutt mente Leverkusen-spillerne at ballen hadde vært over streken da Lloris reddet et forsøk fra Hernández. TV-bildene viste at dommeren gjorde rett.

I første omgang var Tottenham nærmest scoring. Den saftigste sjansen kom da Vincent Janssen stanget ballen i tverrliggeren seks minutter før pause. Erik Lamela slo til på returen, men Leverkusens målvakt Bernd Leno rakk å avverge.

Også Dele Alli hadde en supermulighet. Etter 27 minutter kunne unggutten stå upresset i boksen, men headingen gikk til side for mål.

I Russland snek Monaco med seg 1-1 da Bernardo Silva utlignet på tampen mot CSKA Moskva. Lacina Traore tok vertene i ledelsen etter 34 minutter.

Gruppe E er svært jevn etter tre kamper. Monaco topper med fem poeng, mens Tottenham er rett bak med fire. Deretter følger Leverkusen og CSKA på henholdsvis tre og to poeng.