- Vi lover å gi den beste samlede dekningen av de tre lagene. Vi skal blant annet følge alle kampene direkte og gi børs på samtlige spillere på de tre lagene etter hver kamp.

Det sier sportsleder Pål W. Jørgensen i Fædrelandsvennen.

Med kun dager igjen før en fotballsesong helt utenom det vanlige sparkes igang, lanserer Fædrelandsvennen noe som har vært etterspurt.

Dette får du

Med «Fotballpakka» får du alt du trenger å vite om Start, Jerv og Arendal. Tilbudet er for deg som ikke er abonnent på Fædrelandsvennen, men som ønsker å lese om de intense oppgjørene mellom lagene.

I pakken får du blant annet:

  • Liveoppdatering fra samtlige kamper de tre lagene spiller.

  • Spillerbørs fra alle kampene til Arendal, Jerv og Start.

  • Sørlandslaget. Hvilke 11 spillere er best på Sørlandet etter hver runde

  • Nyhetssaker på lagene

  • Fotballradioen - podcast med Jesper Mathisen og Jørgensen

  • TV-sendinger

– Vi håper nyvinningen rundens sørlandslag vil engasjere fotballfolket der ute. Vi skal også ha mange direktesendte tv-sendinger dette året – både etter Starts hjemmekamper og når det smeller i derbyene. Skal du lese, se og høre det vi lager må du enten ha Fotballpakka, eller være abonnent på Fædrelandsvennen, sier Jørgensen.

– Tilpasser lesernes behov

– Vi skal selvfølgelig ikke glemme Start. Start er det aller viktigste for våre lesere, og vi skal fortsette å levere interessante saker på dem, jevnt og trutt, legger han til.

Roger Lian jobber som leder for innovasjon- og forretningsutvikling i Schibsted, og er prosjektleder for fotballpakka. Han forteller om tanken bak nyvinningen:

– Vi jobber kontinurelig med hvordan vi skal ta betalt for digitalt innhold, og med å tilpasse oss lesernes behov. Vi har allerede testet mikrobetaling, og dette er en naturlig forlengelse av dette, sier Lian.

Abonnementet koster 29 kroner i uka, og du får da tilgang til alt fotballstoff Fædrelandsvennen skriver om. Det får du naturligvis også med et vanlig digitalt abonnement. I starten kan du prøve en uke for kun 1 krone.

Spisset innhold

– Vi vet at det er interesse for mye av fotballstoffet, samtidig er det en del av disse som leser dette som ikke betaler for dette. Derfor har vi prøvd å spisse innholdet for de som ikke nødvendigivs er interessert i alt Fædrelandsvennen skriver om. Det kan være de som bor her i regionen, eller de som har flyttet fra Sørlandet som ønsker å følge med på «Slaget om Sørlandet».

– Vi er veldig spent på hvordan det blir tatt imot, og er interessert i tilbakemeldinger fra de som bruker dette, da vi ser på muligheten til å utvikle produktet videre til andre type konsepter, sier Lian.

Start, Jerv og Arendal har alle seriestart søndag 2. april.