De siste dagene har det versert mange rykter rundt en eventuell City-overgang for Swansea-spilleren Scott Sinclair . I dag meldte Sky Sports at den walisiske klubben har gått med på å selge kantspilleren for åtte millioner pund (73 millioner kroner). Han skal gjennom legesjekk i dag. Swansea ligger ikke på latsiden med å finne en erstatter. Det heteste navnet er Pablo Hernandez som spiller for Valencia. Den regjerende seriemesteren har ikke vært veldig aktive på overgangsmarkedet i sommer, men det går nå rykter om at den brasilianske forsvarsspilleren Maicon kan være på vei til klubben fra italienske Inter.

Real Madrid-spilleren Esteban Granero er på vei til Queens Park Rangers. Nå skal bare den medisinske testen gjenstå. 25-åringen har tidligere vært i søkelyset til Tottenham, Liverpool og Arsenal. London-klubben har vært svært aktive på overgangmarkedet denne sommeren og har allerede sikret seg Robert Green , Andrew Johnson, Samba Diakite, Fabio, Ryan Nelsen , Ji-sung Park, Junior Hoilett og Jose Bosingwa. Julio Cesar, Simon Kjaer, Stephane Mbia og Ricardo Carvalho kan også være på vei til Loftus Road.

Chelsea-spilleren Yossi Benayoun melder på twitter at han er i dialog med to Premier League-klubber angående et låneopphold.

I Nord-London sitter kontraktsforslagene løst. I følge Daily Mail skal Tottenham være enig med Lyon om en overgang verdt 12,3 millioner pund (110 millioner kroner) for Hugo Lloris . Keeperen har imidlertid ikke akseptert noen personlig kontrakt. Klubben skal også være interessert i Marseille-angriperen Loic Remy .

På Stadium of Light er de fornøyde etter at de har forlenget avtalen med Stephane Sessegnon . Angriperen fra Benin ble kåret til årets spiller i fjor, men har nå kontrakt med klubben til 2015. I Liverpool har de ikke fått sving på bruktsalget ennå. Charlie Adam, Jay Spearing, Joe Cole og Andy Carroll har alle en uviss fremtid i klubben. Når det gjelder sistnevnte er flere klubber interessert, men i følge Sky Sports skal ikke Brendan Rodgers være klar for å slippe spissen for småpenger 18 måneder etter Carrol ble handlet inn for 35 millioner pund. Samtidig er fremdeles Theo Walcott på Rodgers ønskeliste.

På den andre siden av Liverpool håper Everton å kjøpe 22 år gamle Bryan Oviedo. BBC melder at en overgang vil være verdt rundt fem millioner pund. København-spilleren er tidligere blitt koblet til West Bromich Albion.

Dimitar Berbatov var i går på vei til legesjekk i Fiorentina, men i stedet hoppet han av i Torino hvor han fikk et tilbud fra Juventus. Rett etterpå meldte også Fulham seg inn i kampen om den bulgarske spissen. Denne vinglingen skapte ikke noe god stemning i Fiorentina. Og de publiserte etter hvert et innlegg på klubbens nettsider hvor de skrev at de var glad bulgareren ikke kom til klubben og at han ikke var verdig å bære drakten. Juventus meldte etter hvert at de også hadde gitt opp Berbatov. I stedet er Ryan Babbel kanskje på vei til Fiorentina. Nederlenderen forhandler om en overgang fra tyske Hoffenheim.

Sky Sports melder at Nigel Jong er på vei vekk fra Manchester City til AC Milan.

addCustomPlayer('ra75oddd0lqn1en46sjw0m71g', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '12b4bkwd1f3hr1klzepqngnw6i', 466, 463, 'perfra75oddd0lqn1en46sjw0m71g-12b4bkwd1f3hr1klzepqngnw6i', 'eplayer14');