Til helga starter vi på igjen. Strømsgodset borte er blant de tøffeste kampene i Tippeligaen. Vi har forberedt oss godt og har ståltro på poeng.

Strømsgodset har en enorm hjemmestatistikk, og vi har ingenting å tape. I slike kamper er det viktig å ha tro på egne ferdigheter, tro på poeng, og det har vi.

Grillfest

På lørdag hadde laget grillfest hjemme hos Hannes på Bogafjell. God stemning med VM og god mat. Da Diegos Chile røk ut mot Brasil, jublet mange, men selvfølgelig ikke Diego. Jublende nordmenn kunne irritert på seg en gråstein fra Chile.

Derek, Hannes og Diego hadde handlet inn mat. De trodde vi var cirka 50 personer på laget. Hannes har altså sikret seg grillmat ut kontraktstiden.

Volleyball

Søndag var det volleyball i Stavanger. Jeg spilte oppvisningskamper i pausen mellom den ene semifinalen og bronsefinalen. Etter å ha vunnet to av tre kamper, endte jeg på tredjeplass av fire. En nedtur kan du si.

Kjempestemning og trykk på stadion da vi var igjen og så finalene. Selv om Berisha og Sveum slo meg på målforskjell, var det en morsom dag.

Frokost

Emil tok på seg skjorta på vranga første dagen med frokost.

Denne uka har vi begynt med frokost før trening. Oppmøte er nå 8:15 i stedet for 9:40. Dette er en omstilling for noen, spesielt for Bandittgjengen (Midtsjø, Tønne og Langås) som bor i Stavanger og gruer seg til rushtrafikken starter igjen.Frokosten gjør forhåpentligvis at alle er våkne og enda bedre forberedt til trening.

Ulfspællarn

Gladgutt denne Halseth. Foto: AKSEL BERGET SKJØLSVIK

Sjur Halseth spilte klubben på juniorlaget og var i A-troppen i 2009. Er i dag Sandnes Ulf-supporter og ferdig utdannet innenfor indøk.Skryter fortsatt av at han var den beste på løpetestene til Asle. Minner om Makelele i spillestilen og var både stopper og midtbane. Fin type.