Lerkendal: (Adressa.no) Ole Selnæs måtte stå over kampen mot Aalesund på grunn av karantene. Istedenfor gjestet han RBK-Magasinet før kampen på Adressa.no. Der gikk han hardt ut mot sin tidligere sjef, Per Joar Hansen.

— Jeg kan starte med treningene. Nå trener vi ti ganger så hart, og for å sette det på spissen var ikke spillerne i form før, sier Ole Selnæs.

Under Kåre Ingebrigtsen har resultatene variert, og Perry hadde bedre poengsnitt enn Ingebrigtsen har. Dette bryr ikke Selnæs seg noe om.

-Vi blir bedre og bedre og lagt stein på stein. I tillegg er det ikke gjort over natta når man gjør store endringer på treningsfeltet. Store endringer på banen også og vekslet mye mellom formasjon den siste perioden under Perry. Da spilte vi med to sittende og en offensiv bak spissen. Nå har vi gjort masse endringer, og ting blir ikke gjort over natta, sier Selnæs som poengterer at man trener dobbelt så mye og ti ganger så hardt under Ingebrigtsen.

Nå bryr de seg om å ta medalje i serien, men jobben for seriegull 2015 har allerede startet.

— Jobben mot seriegullet 2015 har startet. Skal samle så mange poeng som mulig i år og jobbe steinhardt for å ta gullet neste år, sier midtbanespilleren.

Tidligere denne uken var også Pål Andre Helland kritisk til Per Joar Hansen. Den tidligere RBK-treneren fikk sjansen til å svare for seg, men ville ikke kommentere.