Hele Frankrike er i sjokk etter terrorangrepene de siste dagene. Det hele startet onsdag, da to væpnede menn drepte 12 mennesker i redaksjonslokalene til det franske satiriske ukebladet Charlie Hebdo.

Angrepet skal ha vært en reaksjon på at ukebladet flere ganger hadde trykket karikaturer av grunnleggeren av Islam Muhammed, noe mange muslimer ser på som blasfemi.

Fredag ble de to mistenkte brødrene Cherif Kouachi og Said Kouachi drept under en politiaksjon, etter noen dager fylt med skrekk og sorg i Frankrike.

Til tross for urolighetene har ikke fotballkampene i landet blitt utsatt.

Du kan følge utviklingen etter terrorangrepet i Frankrike her.

Nektet å ha på seg «Je suis Charlie»-trøye

Denne helgen er det full runde i toppdivisjonen Ligue 1. Foran alle kampene vil det bli avholdt et minutts stillhet. Flere av lagene vil også hedre ofrene med spesielle oppvarmingsbekledning før kampene.

Marseille og Montpellier møttes fredag kveld. Marseille-spillerne varmet opp i helsvarte t-skjorter, mens Montpellier-spillerne stilte i hvite t-skjorter med skriften «Je suis Charlie» («Jeg er Charlie»), som har blitt et svært populært slagord for tilhengerne av ytringsfrihet de siste dagene.

To av Montpellier-spillerne bestemte seg imidlertid for å ikke ha på seg «Je suis Charlie»-t-skjorten, nemlig marokkaneren Abdelhamid El Kaoutari og den franske keeperen Jonathan Ligali.

Det har skapt reaksjoner på Twitter.

— Montpellier-spillerne varmer opp med «Je suis Charlie»-t-skjorter. Alle unntatt El Kaoutari, noe som ikke er en overraskelse, skriver den franske fotballjournalisten Mathieu Grégoire på Twitter.

Den meldingen ble trolig skrevet før keeperen Ligali hadde kommet ut for å varme opp.

El Kaoutari får også støtte støtte i sosiale medier.

Brukeren @F_Abdel skriver «Respekt, El Kaoutari. Vi sympatiserer. Vi fordømmer. Men det betyr ikke at vi glemmer».

LES MER: En hel verden erklærer: «Jeg er Charlie»

- Vi måtte spille fotball

Hverken Ligali eller El Kaoutari har kommentert hvorfor de ikke hadde på seg trøyene, men etter alt å dømme var det et bevisst valg.

Hashtaggen #JeSuisCharlie har blitt svært populær på Twitter, men det har også kommet motsvar, for eksempel #JeNeSuisParCharlie, som betyr «jeg er ikke Charlie». Mange har nemlig ønsket å distansere seg fra magasinets kontroversielle karikaturtegninger.

Kampen mellom Montpellier og Marseille pågår forøvrig fortsatt. Oppgjøret er det andre ligaoppgjøret i Frankrike etter terrorangrepet.

Allerede på onsdag vant for eksempel Lille 1-0 over Evian Thonon-Gaillard i en utsatt seriekamp.

Etter kampen uttalte Lille-klubbformann Michel Seydoux at beslutningen om ikke å utsette kampen var et tegn på samfunnets motstandsdyktighet.

— Som en borger var jeg lei meg, men vi måtte spille fotball, sa Seydoux ifølge Omnisport.

LES MER: Tusenvis i støttemarkeringer for Charlie Hebdo