STAVANGER: (Aftenbladet): Yann-Erik de Lanlay måtte forlate banen etter 15 minutter da Norge spilte uavgjort mot Emiratene.

Viking-spilleren begynte tidlig i kampen å holde seg til lyskeområdet, og etter 13 minutter signaliserte han til benken at han ikke kunne fortsette.

— Jeg fikk en pasning fra Vegard Forren, og da jeg satte fart kjent jeg at det nappet i den venstre lysken. Nå har det roet seg litt, men jeg kjenner at det fortsatt stikker litt, sier De Lanlay.

- Kjipt

Tidligere i vår måtte han melde forfall til landskampene mot Frankrike og Russland. Også da var det den venstre lysken som var problemet.

Nå er han usikker på hvor lenge han blir ute.

— Jeg må nesten vente litt å se. Forrige gang jeg hadde en strekk i lysken gikk det én måned, sier De Lanlay.

Om noen dager tar landslagssjef Per-Mathias Høgmo ut den endelige troppen til privatkampen mot England og EM-kvalifiseringskampen mot Italia. Onsdagens kamp mot Emiratene var en ypperlig anledning for De Lanlay til å imponere landslagssjefen, men 22-åringen fikk vist seg lite fram de 15 minuttene han fikk på banen.— Klarte dette var kjipt. Jeg var veldig giret på å vise meg fram og da er det kjipt å måtte gå ut med skade. Jeg tror ikke bare det er denne kampen som vektlegges når troppen skal tas ut, men har jeg pådratt meg en strekk i lysken er jeg uansett uaktuell til de kampene, sier en skuffet De Lanlay.

Viking-trener Kjell Jonevret krysser fingrene for at det ikke er en alvorlig skade De Lanlay har pådratt seg. Viking-treneren så landskampen fra VIP-tribunen på Viking stadion.

— Det er alltid kjedelig når folk skader seg. Det er tidlig ennå, vi får se hvor alvorlig det er. Yanni er en av spillerne jeg alltid vil ha med, men sånn er det. Vi kommer til å stille med elleve spillere på banen mot Rosenborg uansett, sier Jonevret