CHELTENHAM-EVERTON 1-5:

Å møte lag fra lavere divisjoner i FA-cupen kan være et bananskall. Bare spør Ståle Solbakken, som fikk sparket etter det pinlige Wolves-tapet mot Luton.

Det er selvsagt en ringrev som David Moyes klar over, og han stilte med et meget sterkt mannskap mot Cheltenham borte i cupens tredje runde mandag.

Etter bare ti minutter viste to av de største Everton-profilene seg fram: Fellaini skjøt i stolpen, og først på returen var spiss Nikica Jelavic: 1-0. Etter 20 minutter gikk Fellaini ned i en duell i feltet, og Everton fikk straffe. Leigthon Baines gjorde ingen feil fra krittmerket.

Like etter pause serverte Baines Leon Osman, som enkelt kunne øke ledelsen til 3-0. Cheltenham reduserte ved Russel Penn like etter, men to mål fra Séamus Coleman og Fellaini sikret Everton en behagelig cupreise.

Everton møter Sunderland eller Bolton i fjerde runde.

Cheltenham – Everton 1-5 (0-2)

Mål: 0-1 Nikica Jelavic (12), 0-2 Leighton Bianes (str. 21), 0-3 Leon Osman (49), 1-3 Russell Penn (51), 1-4 Seamus Coleman (58), 1-5 Marouane Fellaini (89).