DRAMMEN HK — STORD 22-21

— Utrolig surt. Oscar (Kihlstedt) har ballen på strek og sender den videre til Nikolaj (Værnskjold) – som lemper ballen i mål. Men tidelen før ballen passerer målstreken blåser dommerne fordi Oscar blir holdt. De skulle selvsagt ha sett an situasjonen og unnlatt å blåse, fortvilte Stord-trener Vidar Gjesdal etter kveldens forsmedelige tap.

— Dommerne har i etterkant innrømmet at de ikke skulle ha blåst. Det er bra. Men hva hjelper det når poengene skal deles ut, fortsetter Gjesdal.

Hadde stordabuene vist mer kvalitet ute på banen, ville både Gjesdal og hans utvalgte sluppet å fortvile over tapte poeng.

Brente straffekast. Svake kantskudd. Hjelpeløse kontringer. Tekniske feil og skudd i hytt og pine: Det var det som i realiteten felte vestlendingene.

To rustne lag

Vertskapet var like rustent, men hadde evnen til å dra seieren i land i en hektisk sluttfase. Til da hadde lagene fulgt hverandre som skygger i 57 minutter, med Stord det lille hakket foran.

— Bakover er vi bra. Å slippe inn 22 mål kan vi ikke gremmes over, selv om vi lar Nikolaj Mehl få skyte fritt en periode i 2. omgang. Jeg er heller så vanvittig skuffet fordi vi er så dårlige i den offensive delen. Det er regelrett slurv som feller oss. Vi scorer ti mål for lite i forhold til sjansene vi spiller oss til.

Tapet i kveld sender Stord ned på 7.-plass. Med bare tre poeng ned til kvalikplass.

Lyspunktet Gjeitrem

— Ja. Det ville vært befriende med seier mot DHK. Men når jeg får alle mann tilgjengelig, har jeg stor tro på at vi vil plukke mange poeng utover våren, sier Gjesdal. Han prøvde Inge Aas Eriksen noen minutter på venstre backplass i kveld. Stortalentet har operert menisken, og ventes tilbake for fullt i løpet av februar. Da håper Stord-treneren å også ha tilbake «limet» i forsvar – svensken Ingemar Olsson.

Lyspunktet for Stord sin del var Andreas Gjeitrem. Tilbake etter sin tredje kneoperasjon sto «Gjeiten» en meget god forsvarskamp - spesielt før pause. Framover satte han inn alt, i motsetning til sine lagkamerater. Det betød seks mål på seks forsøk.

— Andreas leverer. Men han har langt igjen til absolutt toppform. Naturlig nok, avslutter en særdeles skuffet Stord-trener Vidar Gjesdal.