Vanetro avsluttet Vidar best og med to scoringer i de siste fem minuttene avgjorde de helrøde kampen med 2-0 over Pors Grenland. Seieren var i grunnen helt OK så lenge Vidar var det beste laget kampen sett under ett. Men så var det avslutningene da....

Det som skjedde i 1.omgang var rett og slett kjedelig med få lyspunkter, få sjanser og ikke godt spill i det hele tatt. Pors var energiske og prøvde hele tiden å gå i angrep med mange spillere men Vidar hadde et godt og tett forsvar slik at det ikke ble sjanser ut av overtaket. De helblå hadde bare to sjanser under hele kampen men de jobbet også godt i forsvar.

Vi så tendenser i Vidars offensive spill etter sidebytte og scoringene kom også mot slutten. Mads Bøgild scoret ledermålet i det 85.minutt og unggutten Car-Henrik Refvik fastsatte resultatet til 2-0 bare minutter før full tid.

— Vi kjemper godt, men skaper få sjanser kampen sett under ett men mot slutten hadde vi faktisk spillemessig overtak og det resulterte også i scoringer, sa Vidar-stopper Frode Hansen.

Tre meget viktige poenger og fortjent seier til Vidar.