Ronny Deilas Celtic vant lørdag 1-0 over Inverness. Det kan laget takke reservekeeper Lukasz Zaluska og storscorer John Guidetti for.

Til pause sto det 0-0. Men det skulle ikke ta lang tid etter hvilen før den svenske storscoreren var på farten.

For etter 48 minutter av oppgjøret gjorde han alt rett. Spissen fikk en god pasning, vendte vekk en forsvarer og satte ballen kontant i mål.

Resultatet sto seg kampen ut, etter at Inverness hadde levert en sterk sluttspurt. Flere ganger måtte keeper Zaluska, som nylig ble overfalt på åpen gate, i aksjon. 32-åringen holdt nullen etter flere gode redninger i sluttminuttene.

Celtic har nå fem strake seirer i alle turneringer. Guidetti har på de samme kampene scoret seks mål.

I serien begynner Deilas mannskap å nærme seg toppen. Seieren betyr at laget er på tredjeplass. To poeng skiller opp til ledende Dundee United. I tillegg har Celtic én kamp mindre spilt.

Stefan Johansen spilte hele kampen på Celtics midtbane. Jo Inge Berget var ikke i kamptroppen. Neste kamp for Celtic er borte mot rumenske Astra i europaligaen torsdag. (©NTB)