SLIGO ROVERS — ROSENBORG 1-3 (3-4 sammenlagt):

Irland/Trondheim (Adressa.no): Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen var veldig fornøyd med å ha tatt Rosenborg videre til tredje runde. Rosenborg fikk en marerittstart etter at de kom under etter 13. minutter, men scoringer fra Pål Andre Helland og to fra Mike Jensen sørget for at Rosenborg vant kampen 3-1 og 4-3 sammenlagt. Etter kampen var Kåre Ingebrigtsen svært fornøyd.

— Vi reiser oss etter den tøffe åpningen. I store perioder er vi gode og det er faktisk en god fotballkamp av oss, sier Kåre Ingebrigtsen.

Den nye Rosenborg-treneren hadde bare ledet to treninger før ilddåpen mot Sligo, man så hva man hadde jobbet med. Spillerne var mer aggressive i gjenvinningsfasen, og spilte mer i lengderetning enn hva de har gjort tidligere. Sligo hang greit med i første omgang, men i andre var Rosenborg det klar beste laget.

I andre omgang gikk de rett i strupen på Sligo, og Mike Jensens scoringer førte til at irene nærmest gav opp. Rosenborg-spillerne jobbet hardt det siste kvarteret av kampen og var tett bakover. Etter kampen. Etter kampen var Ingebrigtsen meget fornøyd med guttenes innsats.

— Hele laget viser en voldsom energi, og nå gleder vi oss til å møte Molde på søndag, sier Ingebrigtsen.