– Det er veldig frustrerende. Vi bommer på mange sjanser, men dette er den største. Jeg er veldig lei meg, og jeg har skuffet både meg selv og laget. Men jeg er sikker på at vi skal slå tilbake, sier Dejana Stefanovic til VG etter kampslutt.

Det tok imidlertid litt tid før hun kom ut til intervjusonen. I det dommeren blåste av kampen gikk hun i marsjfart bort mot garderoben, men hun ble fort stanset av lagvenninnene sine. Hun ble møtt med klemmer og støttende ord etter å ha bommet på straffespark på stillingen 1–1 etter 85 minutters spill.

Hun var uansett blant de første Vålerenga-spillerne i garderoben etter kamp, og der tok hun «en Kippe» og gikk rett inn på et toalett. Der ble hun sittende en liten stund.

– Laget sto bak meg og jeg er glad for å være her i denne klubben. De viste fantastisk støtte, men det er frustrerende og trist uansett, sier hun.

– Det var du som skaffet straffen da du ble felt. Er det en «forbannelse» at du bommet her?

– Jeg tenkte på det da jeg skulle ta straffen. Skulle jeg kanskje gi den bort eller ta selv. Men jeg står for valget. Jeg vil ta neste også.

Se den nevnte situasjonen med Frode Kippe:

Det var duket for storkamp på Intility Arena søndag kveld da Vålerenga Kvinner tok imot Rosenborg Kvinner. Før kampen hadde begge lagene spilt seks kamper og vunnet alle sine seks.

Vålerenga var også det laget som hadde scoret flest mål (25) og Rosenborg var det laget som hadde sluppet inn færrest (1).

Tenningsnivået var til å ta og føle på da lagene møttes. Vålerenga tok ledelsen i første omgang etter at Ingibjörg Sigurdardottir stanget inn en corner fra Andrine Tomter.

I andre omgang smalt det imidlertid for de hvitkledde.

Elin Sørum fikk kontroll på ball og førte i høy hastighet mot Vålerengas mål. Fra omlag 20 meters hold ladet hun høyrefoten og sendte avgårde en rakett som suste opp i nettaket bak Vålerenga-keeper Jalen Tompkins.

Etter 85 minutter kunne som kjent Vålerenga bikket poengene i sin favør, men straffen til Stefanovic ble reddet av Rosenborg-keeper Rugile Rulyte. På overtid sikret Sara Kanutte Fornes for tre RBK-poeng da hun satte ballen i nett fra kloss hold.

– Jeg koblet ikke engang at jeg lagde straffen så jeg stirret henne bare rett i øynene og psyket hun ut. Det var ganske deilig, smiler RBK-keeperen om straffen til VG.

HAR SCORET MOT VIF FØR: Sara Kanutte Fornes scoret også 1–1-målet i fjor. Søndag ble hun matchvinner. Foto: Berit Roald