Minnesota Wild-stjernen har bestemt seg for å utvikle Zuccarello All Star-game videre. På sensommer-tid, før NHL-sesongen tiltar i USA og Canada, har 36-åringen tidligere samlet konkurrenter og lagkamerater fra verdens beste hockeyliga i Stavanger og utendørs på Ullevaal stadion i Norge i en stjernespekket innpakning med ønske om norsk oppmerksomhet på idretten han er så glad i.

Fredag, dagen før han selv går på isen i NHL Global Series i Stockholm i Sverige, lanserte han en nyvinning for 2024.

Nå blir arrangementet å se i Lillehammer 16. og 17. august, i OL-hallen Håkons Hall fra 1994.

– 30 år etter OL så kommer vi med dette spennende arrangementer. Jeg lover et kult hockeyevent for ishockeyfans, barn og unge i Norge som forhåpentligvis får en positiv opplevelse, sier Mats Zuccarello til VG.

Se hva han sier selv om planene her:

Hans sammensatte NHL-lag vil spille mot Elitehockeyliga (EHL)-spillere fra norsk toppliga, der alle klubbene vil være representert.

Gjennom avstemning og jury-utvelgelse vil norske ishockeyinteresserte være med å plukke ut laget som skal møte Mats Zuccarellos gjeng.

I tillegg til nevnte kamp og kjendis-kamp vil de legge til den NHL-inspirerte ferdighetskonkurransen Skills Challenge, kjent fra Allstar-kampene i NHL.

Kampen skal sendes på TV 2.