– Han scoret viktige mål tidligere i sesongen, blant annet i Champions League og han scoret hat trick mot Tottenham. Men hvis du ser på fremtiden til klubben, må du satse på yngre, sultne spillere for å løfte United de neste to-tre årene, uttalte Wayne Rooney om sin tidligere lagkamerat da han gjestet «Monday Night Football» på Sky Sports.

Cristiano Ronaldo og Rooney delte garderobe i fem år og var sentrale i en av Manchester Uniteds storhetsperioder. Duoen ledet et fryktinngytende angrep og vant blant annet tre ligagull og ett Champions League-trofé sammen, før portugiseren reiste videre til Real Madrid.

Etter 12 år i Real Madrid og Juventus, ble 37 år gamle Ronaldo hentet tilbake til Manchester United i sommer. Der står han med 18 mål på 32 kamper i alle turneringer for de røde djevlene denne sesongen.

– Cristiano har blitt eldre, og han er absolutt ikke den spilleren han var da han var i 20-årene. Det er vanlig. Han er en trussel foran mål, men jeg tror at laget trenger mer i de andre delene av spillet, fortsatte Rooney i sin analyse.

Deres gamle manager José Mourinho er på plass i Bodø:

Nå får Rooney tilsynelatende svar av Ronaldo. Rooney har lagt ut et bilde fra Sky Sports-sendingen på Instagram og i kommentarfeltet dukker et kjent navn opp.

«Two jealous», skriver Ronaldo. Direkte oversatt til norsk blir det «to sjalu». Det kan også tenkes at portugiseren forsøkte å skrive «too jealous» - altså «for sjalu». Ronaldo slenger også på en øyne-emoji etter meldingen.

Rooney er født i samme år som sin tidligere angrepskamerat, men la opp i januar 2021. Engelskmannen er nå manager for Derby County, som ligger nest sist i Championship. Klubben har slitt økonomisk og ble trukket 21 poeng denne sesongen.