Det skriver svenske Aftonbladet fredag formiddag. De siterer anonyme kilder i Hammarby på opplysningen.

Serbiske Milos Milojevic skal ha hatt møter med Rosenborg den siste tiden, og var veldig nær å bli enig med klubben. Hammarby og RBK skal også ha vært nær en avtale, ifølge Aftonbladet.

– Det er opp til klubbene nå, sa serberen til Expressen så sent som onsdag.

Men nå forteller kilder til den svenske avisen at forhandlingene er avbrutt, og at Hammarby-treneren nå har bestemt seg for å takke nei til RBK.

Tidlig fredag ettermiddag melder både Nidaros, Adressa og TV 2 at trønderne nå har inkludert Kjetil Rekdal på sin såkalte «liste». HamKam-treneren skal også ha hatt en samtale med Nils Arne Eggen.

39-åringen har tidligere trent Vikingur og Breidablik på Island, samt Mjällby i Sverige før han tok over Hammarby i juni 2021. Han har i utgangspunktet kontrakt ut 2024.

VG har forsøkt å nå styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng. Han skriver i en SMS at han ikke har anledning til å besvare henvendelsen på nåværende tidspunkt. Heller ikke sportslig leder Mikael Dorsin har besvart VGs henvendelser.

Hammarby skriver i en uttalelse at dialogen med Rosenborg har opphørt, og at det er en kompleks og krevende situasjon for klubben. De bekrefter at trønderne har vist konkret interesse.

Det har heller ikke lyktes VG å komme i kontakt med Milojevic fredag formiddag.

Milojevic har seilt opp som en het RBK-kandidat de siste par ukene, sammen med Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen. Glimt-treneren sa etter torsdagens kamp mot ukrainske Zorja Lugansk at han snart vil ta en avgjørelse om fremtiden.

– Jeg har hatt behov for å ha en prosess som omhandler de nærmeste. Jeg har vært fem år i Glimt. Jeg har jobbet med de samme spillerne over lang tid. Trenger de noe nytt? Har jeg mer å gi? Alt det er med i prosessen, sa Knutsen til Viasat etter 1-1-kampen torsdag.

Knutsen leder Bodø/Glimt i siste serierunde mot Mjøndalen på søndag, der bergenseren kan få sitt andre seriegull på rad med de gule og sorte.

Saken oppdateres!