Mads Stokkelien fikk den nye Start-drakta på fredagens trening. Foto: Håvard Karlsen

Det langt på vei bekreftet Start-treneren etter fredagens trening, som var den første for Stokkelien etter comebacket i Start.— Det kan du forvente, sier Mjelde.

Han har beskrevet Stokkelien som en av Norges beste avsluttere, men er også klar på at laget må fungere, dersom den hjemkomne spissen skal slå til.

- Det er litt opp til laget om vi kan klare å gjøre Mads god. Han er en av de giftigste spillerne innenfor motstanderens boks, men da er han avhengig av å få gode oppspill, gjennomspill og innlegg. Det blir en del av biten, så må Mads jobbe hardt for å komme i gode posisjoner , sier Mjelde.

To treninger

Stokkelien kom til Kristiansand i går, og rekker å få to treninger med laget før søndagens kamp i Drammen (laget trener i Drammen lørdag, red.anm.).

I GANG: Her er Stokkelien i aksjon på fredagens trening på Sparebanken Sør Arena. Foto: Håvard Karlsen

— Jeg har ikke rørt ball på noen dager, så det var greit å få en skikkelig økt igjen. Det kjennes bra ut, sier Stokkelien. - Holder det med to treninger med laget?

— Jeg har spilt fotball i alle år, og det er ikke lenge siden jeg spilte. Jeg har trent med Start flere ganger etter jeg dro, og jeg kjenner de på laget mer enn de aller fleste, sier Stokkelien.

Notorisk målscorer

- Hva tenker du om å gå rett inn på laget?

Det hadde vært fantastisk å kunne være med å bidra fra første stund. Det er derfor jeg kom, og det er ikke lenge igjen av sesongen. Jeg er klar, og vet hva som er i vente. Jeg har vært med på dette før, og det gjør at jeg er rolig, men også forventningsfull til det som kommer, sier Stokkelien.

Rolf Daniel Vikstøl sier det er flott å ha Stokkelien tilbake.

Han er en bra fotballspiller som vi har savnet her, sier venstrebacken.

- Hva kan han bidra med?

Han kan bidra med å score mål. Mads er en notorisk målscorer, som garantert kommer til å score dersom han får sjansen. Han er dødelig effektiv innenfor boksen, og flink til å holde på ballen, sier Vikstøl.

En sterk vinnervilje

Jørgen Hammer spilte sammen med Stokkelien i Stabæk i 2012 og 2013. Mads kan tilføre laget mye, både sportslig og som person. Han er en veldig utadvendt og bra type, i tillegg til at han har en sterk vinnervilje og en profesjonalitet på et veldig høyt nivå. Fotballmessig har Mads ekstreme avslutningsegenskaper, og han er utrolig god i boksen, sier Hammer.

Sannsynlig Start-lag (4-5-1): Håkon Opdal – Jon Hodnemyr, Michael Christensen, Jørgen Hammer, Rolf Daniel Vikstøl – Daniel Aase, Gudmundur Kristjansson, Henrik Breimyr, Kristoffer Ajer, Espen Børufsen – Mads Stokkelien.