Etter det Romsdals Budstikke forstår er det fortsatt samtaler mellom MFK og FC København som kan føre til en leieavtale for Pape Paté Diouf.

Vi har forhørt oss og de kjenner til interessen. For øyeblikket er det leie som er mest aktuelt, vi ser ikke på kjøp som en mulighet nå. Men akkurat for øyeblikket er vi ikke nærme en løsning , sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

For at en ny spiller kan meldes inn i troppen til de to kampene mot Heerenveen, må spilleren være signert i dag, mandag. Regelverket gir rom for at MFK kan etteranmelde én spiller senest en dag før første kamp i playoff til Europa League. I teorien kan MFK derfor hente ny angriper onsdag 22. august som kan spille hjemmekampen mot Heerenveen dagen etter.

Fortsatt i FCK

Diouf var aktuell for Molde tidligere i sommer, men FCK ville vente på større klubber fra andre ligaer.

En stund så det ut til at senegaleseren var på vei til De Forente Arabiske Emirater på lån, men denne avtalen skal ikke være aktuell lenger.

Derfor har ryktene rundt en retur til Molde ut 2012 blusset opp igjen.

Før kampen i går sprakk også nyheten om at Molde henter Sarpsborgs U21-landslagsspiller Magnar Ødegård (19). Han går rett inn i A-stallen, men kan også spille NextGen-turneringa for juniorlaget i høst. I denne turneringen skal Molde møte Chelsea, Ajax og CSKA Moskva.

Hovland skadd - ny midtstopper

Tidligere Molde-spiller Øyvind Hoås mener unggutten vil passe godt i MFK.

Magnar er en ambisiøs spiller som har autoritet tross sin unge alder. Han har bra fart i bena, er god med ballen og har et veldig godt skudd. Vi vil savne ham både som person og spiller. Magnar vil ta nye steg i Molde, gratulerer med en god spiller , er Sarpsborg-spissens hilsen til MFK-supporterne.

— Dette er en videreføring av Molde Fotballklubbs politikk. Vi henter unge, talentfulle spillere og utvikler dem videre. Magnar er en spennende forsvarsspiller som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Ole Gunnar Solskjær.

Han kan også glede seg over at Kristoffer Vatshaug imponerte mot Aalesund og at Børre Steenslid omsider ser ut til å bli helt frisk igjen.

Langvarig skade

Even Hovland er nemlig ute resten av sesongen etter skaden han pådro seg mot Basel.

Det er korsbåndet som har røket og Even blir ute ei god stund. Vi regner med at han skal være klar igjen til seriestart neste sesong , sier Solskjær.